Εγγραφές

 

Για την καλύτερη διοργάνωση του σεμιναρίου “Διερεύνηση - Διαμόρφωση - Διαχείριση Συμπεριφορών” συνίσταται η προεγγραφή των συμμετεχόντων. Έναρξη εγγραφών θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει:

  • Με τη συμπλήρωση και την ηλεκτρονική αποστολή της αντίστοιχης φόρμας εγγραφής και με τραπεζική κατάθεση (βλ. περισσότερες πληροφορίες για ποσά και τραπεζικό λογαριασμό πιο κάτω)
  • Στα κεντρικά του Φορέα Η Ασπίδα του Δαυίδ, στη διεύθυνση: Μελιτίνης 8, Υμηττός, Τ.Κ.: 17237 

 

Επικοινωνία: Τηλεφωνική εξυπηρέτηση:        694 4831684

                                                                           210 97 15 177 (Φορέας)

                                                                          (8.30 π.μ. - 8.30 μ.μ.)

                        E-mail:                                   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                   web-page:                                  www.mitos-aspida.gr

 

Κόστος οργάνωσης - συμμετοχής: 

-Κόστος συμμετοχής 400€

-Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής πραγματοποιείται κατάθεση 50 €. Το υπόλοιπο καταβάλλεται σε τρεις ισόποσες δόσεις

 ☛ Πατήστε εδώ να κατεβάσετε τη Φόρμα εγγραφής. Μπορείτε να τη στείλετε ηλετρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." style="font-size: 16px;">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την παραδώσετε στα κεντρικά του Φορέα, Οδός: Μελιτίνης 8, 17237, Υμηττός

 

Μειωμένο κόστος συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες

 

 

Οι συμμετέχοντες που θα εγγραφούν από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου, θα πληρώσουν συνολικά 380 ευρώ. Οι συμμετέχοντες που θα εγγραφούν από 15 Οκτωβρίου έως και 05 Νοεμβρίου, θα πληρώσουν συνολικά 400 ευρώ (όλο το ποσό). Εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν έως και το τελευταίο λεπτό πριν την έναρξη του σεμιναρίου, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 

Οι φοιτητές και οι άνεργοι (με επίδειξη αντίστοιχων δικαιολογητικών) θα έχουν έκπτωση της τάξης των 100 ευρώ.

 

Η πλήρης (εφάπαξ) εξόφληση την ημέρα της εγγραφής, έχει έκπτωση 40 ευρώ.

 

Σε περίπτωση εγγραφής ομάδων, από τρία άτομα και πάνω, γίνεται έκπτωση 20 ευρώ κατ’ άτομο σε όλη την ομάδα.

 

Το πλήρες ποσό συμμετοχής του σεμιναρίου πρέπει να έχει εξοφληθεί τις 15 Δεκέμβρη του 2016. Το ποσό μπορεί να εξοφληθεί σε 3 μηνιαίες δόσεις σε λογαριασμό τραπέζης με ονομαστική κατάθεση.

 

Αίτημα διακοπής κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αξιολογείται αιτιολογημένα κατά περίπτωση.

 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, καθώς και τους εμπλεκόμενους φορείς, σε μορφή πιστοποίησης.

 

Επιτυχής ολοκλήρωση παρακολούθησης του σεμιναρίου οριοθετείται ως παρακολούθηση τουλάχιστον 42 ωρών και διασφαλίζει την πιστοποίηση παρακολούθησης από τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, καθώς και τη συμμετοχή του στον κύκλο Follow-up. Ο κάθε συμμετέχον έχει δικαίωμα μέχρι 3 απουσίες (3 πλήρεις σεμιναριακές μέρες). Με την 4η απουσία, το πρόγραμμα θεωρείται ελλιπές, ο συμμετέχον μπορεί να παραμείνει ως  παρατηρητής (δείτε κάτωθεν σημείωση για διευκρινήσεις) και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν επιλεκτικά και μεμονωμένα τμήματα του σεμιναρίου, μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο ως παρατηρητές, με τους εξής όρους:
(α) Καταβάλλεται το συνολικό κόστος του σεμιναρίου, λαμβάνοντας υπόψη τις παραμέτρους εκπτώσεων και πληρωμών που αναφέρονται κάτωθεν.
(β) Προεπιλέγονται και δηλώνονται τα τμήματα παρακολούθησης πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
(γ) Δεν δίδεται πιστοποίηση παρακολούθησης.

 

 

➠ Κατάθεση εγγραφής:

  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή έως και την ημέρα έναρξης του σεμιναρίου. 

Το κόστος οργάνωσης - συμμετοχής του σεμιναρίου περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση του σεμιναρίου
  • Υλικό σεμιναρίου (π.χ., βιβλίο σημειώσεων, slides παρουσιάσεων κτλ.)
  • Πιστοποίηση παρακόλουθησης 
  • Καφέ κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων 
  • Ελαφρύ γεύμα
  • Επιπλέον υλικό για αναζήτηση

Για τραπεζικές καταθέσεις:

Τράπεζα Πειραιώς:

Ωφελούμενος : "Η ασπίδα του Δαυίδ"

Λογαρισμός κατάθεσης: 6857-122965-333 με ονομαστική κατάθεση

IBAN : GR4201718570006857123525272

☛ Ακυρώσεις εγγραφών:

Σε περίπτωση γραπτής ακύρωσης της εγγραφής έως και 7 μέρες μετά την κατάθεση, θα παρακρατείται το 50% του ήδη καταβληθέντος ποσού. Μετά την παραπάνω ημερομηνία, τα ήδη καταβληθέντα ποσά δε θα επιστρέφονται.

Περαιτέρω αιτήματα διακοπής του σεμιναρίου θα κρίνονται εξατομικευμένα.

Πολιτική ακύρωσης ή μετάθεσης σεμιναρίου:

Ο Φορέας “Η Ασπίδα του Δαυίδ” έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα ακύρωσης του σεμιναρίου ή μετάθεσης της ημερομηνίας έναρξης του αιτιολογημένα με αποστολή e-mail και όχι χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Σε τέτοια περίπτωση επιστρέφεται το 100% του καταβληθέντος ποσού στους συμμετέχοντες.